Tillbehör - Pumpar

Frekvensomriktare med sensor, digital display och energisparfunktion.Lämpar sig för 3 fas motorer som skydd mot torrkörning,överhettning och säkerställer konstant tryck.Sparar energi upp till 40%.

Frekvensomriktare med enkel styrning och sensor.Avsedd för 230V motorer med effekt upp till 1,1kw.Säkerställer konstant tryck och skyddar motor mot torrkörning.Sparar energi upp till 40%.

Elektroniskt torrkörningsskydd för 1fas självsugande pumpar med effekt 3-8A.
Skyddar pumpar från motor och hydraulik skador.Vid vattenbrist stänger skyddet av pumpen inom 30 sekunder.

Termiskt skydd avsedd för 3 fas motorer.Skyddar motor mot överströmskador.

Vattentryckbrytare för pumpar upp till 1,5kW(16A), utrustad med torrkörningsskydd. Ingående tryck 1,5 eller 2,2bar avsedd för 230V motorer.Lämpar sig för tryckstegring, bevattning. Automatisk/mauell drift.

Ställbar tryckvakt 1-5bar med vridbar mutter för enkel anslutning med möjligheten att justera öppning och avstängningstryck. Anslutning 1/4" mutter eller 1/4" han gänga.Finns i 230 eller 400V utförande.
 

Lätt flatrullbar PVC-slang, lämplig som avtappningsslang för dränkbara pumpar. Arbetstryck 3bar.

Rejäl sugslang av spiralarmerad PVC med bottenventil.

Styrbox för
1 fasmotorer utrustad med kondensator och överströmsäkring som skyddar dränkbara motorer från överhettning och överströmskador.

Hon slangkoppling med invändigt gänga i olika storlekar.

Han slangkoppling med yttergänga.

Tvåvägskoppling med universaladaptrar i båda ändarna. Koppling med lös gängad ring för enkel av och påmontering. Tätas med medföljande gummipackning.